Wat levert online video u op?

Een online bedrijfsfilm, webserie of commercial zorgen dat bezoekers langer op uw website blijven, die mét video ook nog eens hoger gerankt wordt in zoekresultaten. Vergroting van uw merkbekendheid, uw boodschap wordt persoonlijker, uw merk krijgt een gezicht en sfeer, complexe informatie kan helder worden uitgelegd, merkpromotie in de vorm van entertainment, verspreiding via social networks, meer interactie, een hogere conversieratio, meer omzet. Klanten zien uw product, de werkprocessen of de mensen erachter. Of misschien zijn het juist de klanten zelf, die in beeld vertellen wat uw merk voor hen betekent.

Mensen zijn continu in beweging, ook binnen úw doelgroep. Zij kunnen 24 uur per dag, waar ook ter wereld online en gebruiken daarvoor telefoon, tablet, laptop, pc of TV en vaak zelfs meerdere devices tegelijk. Zij bepalen zelf waar, wanneer en hoe ze informatie tot zich nemen en met wie ze dit delen. Video neemt in deze dagelijkse stroom een steeds prominentere plaats in.

Een met bewegende beelden goed verteld verhaal is een krachtig en effectief communicatiemiddel. Het zorgt dat uw merk geassocieerd wordt met een positieve emotie en voegt daarmee belangrijke waarde toe. Binnen een minuut blijkt een merk verrassend veel humor te hebben, oprecht maatschappelijk betrokken te zijn of gemaakt te worden door een club passievolle betrokken mensen.

Wij produceren:

Webseries, drama & soaps
360videos
Commercials
Corporate video’s
Trainingsvideo’s
Video’s voor jaarverslagen
In-game video’s
Animaties
Televisieprogramma’s
Facts:
Consumenten die productvideo’s kijken zijn 85% meer geneigd om een product te kopen dan consumenten die geen video kijken.
Bekijk deze factsvideo van Comprimido PT.

Wat zijn uw concrete doelstellingen? 
Hoe wilt u online video inzetten?

Moving Target produceert aansprekende heldenverhalen in beeld, die onderscheidend zijn. Wij verpakken uw verhaal bijvoorbeeld in een webserie of websoap, een corporate video, commercial of een branded reality format en verspreiden dit door gebruik te maken van de juiste mediamix met de inzet van kanalen als Youtube, Facebook, televisie, narrow casting, een corporate- of actiewebsite, Twitter, Google+, Vine en Instagram.
Zodra de doelgroep de held in uw verhaal omarmt, zal dit gedeeld worden.

Meten is weten
Specifiek meetbare doelen als aantal views, unieke bezoekers, shares, links, de kijkduur, waardering en conversieratio bepalen of de beoogde doelstellingen worden bereikt en of er bijgestuurd moet worden om het maximale resultaat te behalen.

SEO
Online video beïnvloedt uw SEO en kan een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie worden. Video SEO vergt wel een eigen aanpak, al is het maar om de simpele reden dat Google geen video kan ‘lezen’, zoals woorden in geschreven artikelen. Met een goede videomarketingstrategie zijn er met video optimale SEO-resultaten te behalen.
Wist u dat Google, als eigenaar van Youtube daar geplaatste video’s in zoekresultaten boven tekst plaatst? En dat het dus loont om uw video op Youtube te plaatsen en dan te embedden in uw website, in plaats van deze in een onafhankelijke player te plaatsen?

Met online video wordt uw website eerder gevonden en blijven bezoekers langer op uw site.

Moving Target helpt u bij het ontwikkelen van een SEO-strategie.