Hulp nodig tijdens een creatief proces?

Moving target komt u helpen!

Moving Target levert consultants die kunnen adviseren in iedere fase van een creatief proces zonder dat u zich verplicht hoeft te voelen ons als productiebedrijf te moeten inhuren.
Er zijn verscheidene situaties denkbaar, waarbij u de hulp van ervaren creatieve experts van buitenaf goed kunt gebruiken. Op gebied van strategie, storytelling, brandstories, scenario, animatie, montage, SEO etc.

Enkele voorbeelden:
-U en uw team willen ‘iets doen met video’, maar weten eigenlijk nog niet wat. Er worden brainstorms belegd, die veel tijd in beslag nemen en als er met enige pijn en moeite een aantal ideeën overblijven kan niemand vertellen of ze wel echt goed zijn. Het vroegtijdig inschakelen van Moving Target zal dit proces efficiënter maken. Wij zijn zeer ervaren in creatieve brainstorms. We weten hoe we hier mee om moeten gaan, de juiste relevante vragen te stellen en zo sneller tot het beste idee te komen. U bespaart veel tijd en kosten.

-Het kan zijn dat u zelf al door de eerste fase heen bent gegaan. Er is misschien al een eerste script, maar u heeft geen goed gevoel over de resultaten en heeft behoefte aan een second opinion. Moving Target kan met een frisse blik naar het bestaande concept kijken en u verder adviseren.

-Het door u ingehuurde videoproductiebedrijf heeft een eindresultaat afgeleverd, waar u niet geheel tevreden mee bent. Moving Target kan een adviesrapport uitbrengen met, indien nodig, aanbevelingen voor bijvoorbeeld een hermontage, het bijdraaien van shots, toevoegen van voice-over etc.

Advies en/of uitvoering op gebied van o.a.:

Creatieve brainstorms
Concepten
Merkstrategie
Brandstories
SEO-strategie
Social mediastrategie
Storytelling in beeld
Scenario
Copy
Format development/bijbels
Animatie
Productie
Beeld- en spelregie
Acteren en presenteren voor de camera
Voice over

Speeddate_preprod